Suggestie
Entreprises

Diensten aan bedrijven

Diensten aan bedrijven
Diensten aan bedrijven

U bent van plan om te investeren, een activiteit op te richten of te ontwikkelen in Picardisch Wallonië?

IDETA stelt een netwerk van hypermoderne infrastructuren tot uw beschikking, verspreid langs de belangrijkste snelwegen. Uitgeruste en modulaire kantoren, industriële hallen voor kmo’s, ingerichte industrieterreinen… ons vastgoedaanbod is afgestemd op uw behoeften!

Onze gerichte en gepersonaliseerde begeleidingsdiensten zijn ontwikkeld om u te helpen bij uw vestigingsproject en bij de ontwikkeling van uw activiteiten, en om de groei van uw bedrijf te versnellen.

 

Bedrijfsparken bevorderlijk voor de groei van bedrijven

IDETA heeft een dicht netwerk van bedrijfsparken aangelegd tussen Lille en Brussel. Ze bevinden zich allemaal dicht bij de belangrijkste snelwegen en bieden bedrijven ingerichte percelen van uiteenlopende oppervlaktes.

In het hart van de bedrijfsparken bieden onze bedrijvencentra en onze KMO units schaalbare vestigingsoplossingen afgestemd op de behoeften van ondernemers.

 

Onze bedrijvencentra, onthaalstructuren in het hart van de bedrijfsparken

De bedrijvencentra van IDETA bieden optimale vestigingsoplossingen die gelijke tred houden met uw project. Ze vergemakkelijken de vestiging van uw bedrijf en bieden u de nodige diensten voor het opstarten of voor de ontwikkeling van uw activiteit.

 

Onze KMO units, de ideale oplossing voor jonge bedrijven

U wilt een industriële activiteit opstarten? U bent op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf of wilt uw activiteit uitbreiden?

Onze KMO units, gelegen in het hart van de belangrijkste bedrijfsparken, zijn volledig uitgerust. Zij bieden kantoren die rechtstreeks verbonden zijn met een productie- of opslagruimte.

Een ruimte kopen of huren om te ondernemen

U wilt investeren in Picardisch Wallonië? U zoekt een locatie om te ondernemen? IDETA biedt u volledig uitgeruste industrieterreinen, van uiteenlopende oppervlaktes, evenals schaalbare en aantrekkelijke werkruimten om uw activiteit te vestigen.

 

Begeleiding bij uw project

U hebt besloten om uw bedrijf in Picardisch Wallonië te vestigen? Onze deskundigen zullen u helpen en begeleiden in de verschillende fasen van uw bedrijfsproject. Wanneer een bedrijf ervoor kiest om zich in Picardisch Wallonië te vestigen, helpt IDETA het bij alle technisch-administratieve stappen die verbonden zijn aan elk project voor de vestiging en/of ontwikkeling van een bedrijf. Het scala van aangeboden diensten is zeer breed: begeleiding bij de keuze van de vestiging, bijstand voor het verkrijgen van de gecombineerde vergunning (voor stedenbouw en milieu), hulp bij het verkrijgen van overheidssteun (investeringspremies, aanwervingspremies, …).